Covid

EXTRA CORONA HUISREGELS

~ Ben je verkouden of heb je ziekteverschijnselen? Blijf thuis;
~ Houd rekening met elkaar en respecteer de afstandwensen van anderen;
~ Was je handen goed na het gebruik van het toilet en desinfecteer regelmatig je handen bij een van de desinfectiezuilen;
~ Volg te allen tijde de aanwijzingen op van ons personeel.

 ONZE MAATREGELEN
 
~ Genoeg sta tafels met barkrukken en picknicktafels voor iedereen;
~ Brede looppaden voor eenrichtingsverkeer naar de stages, toiletten, en horeca.
~ Er zijn aparte dames en heren toiletten die constant gereinigd en gedesinfecteerd worden;
~ Er staan over het hele festivalterrein desinctiezuilen;
~ Drank schenken we uit in plastic bekers;
~ Personeel draagt handschoenen.

Corona Voorwaarden!

We volgen hierin te allen tijde de richtlijnen van de Nederlandse overheid en passen ons beleid aan op de op dat moment geldende regelgeving. Uiteraard zullen we onze bezoekers hier dan ook tijdig over informeren!

CORONA TOEGANGSBEWIJS

Om toegang te krijgen tot ons festival moet je net als op alle andere festivals deze zomer, aan kunnen tonen dat je negatief bent getest op corona, volledig gevaccineerd, of hersteld bent van Corona. Gebruik van de app CoronaCheck is hiervoor verplicht. Download de app en maak een QR-code aan door een testbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs te uploaden. Volg de instructies in de app CoronaCheck of op www.coronacheck.nl. Wanneer je je moet testen moet dit via www.testenvoortoegang.nl, maak hier een afspraak voor jou dichtstbijzijnde Testen Voor Toegang locatie, deze testen zijn geheel gratis. Let op! Testresultaten van de GGD of zelftests worden niet geaccepteerd als geldig corona toegangsbewijs. Je test mag niet ouder zijn dan 24 uur.

Zonder de QR code in deCoronaCheck app en je legitimatiebewijs en toegangsticket krijg je geen toegang tot het evenement. Wanneer je dit niet goed geregeld hebt is Finally Fiesta niet verplicht de ticketgelden te restitueren.