Info

Na het treurige nieuws dat we zaterdagavond laat kregen over het besluit van de burgermeester om de vergunning voor onze zondag in te trekken, hebben we nu weer goed nieuws!
Door de nieuwe versoepelingen voor kleinschalige evenementen die vanaf zaterdag van kracht zijn, mogen wij onze zondag aankomende zaterdag al inhalen.Wat houd dit in? We mogen maximaal 750 bezoekers kwijt. Iedereen met gekochte tickets (dus geen guesttickets) voor de zondag van Finally Fiesta mag zaterdag naar binnen met een goede QR-code in de CoronaCheck app alle informatie hierover vind je op onze covid pagina op onze website. Eenmaal binnen verdwijnt de 1,5 meter regel en er zullen ook geen vaste sta of zitplaatsen zijn. Dit houd in dat als je eenmaal binnen bent alles weer kan en mag zoals je dat op een festival gewend bent.

Corona Voorwaarden!

We volgen hierin te allen tijde de richtlijnen van de Nederlandse overheid en passen ons beleid aan op de op dat moment geldende regelgeving. Uiteraard zullen we onze bezoekers hier dan ook tijdig over informeren!

🎤🎧 Line Up!

🎪Finally Fiesta x 786FRIDGE Bar Bali Disco stage (Disco, R&B, 90’s, Guilty Pleasures, Latin, House)

~ Housequake

~ Gregor Salto

~ D-Rashid

~ Praia Del Sol

~ Alain vs Hugo Joss

~ Guilty

~ Johnny Black

~ Salinas & Admiraal

~ MC Pryme

~ MC Complicated